Παρουσίαση εταιρίαςΗ UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 από τον Δημήτριο Κων/νου Καραγιάννη. Η νέα τότε εταιρία ξεκίνησε με όραμα αλλά και με βαρύ φορτίο μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης γενεών στον χώρο των χαρτοσχολικών.

Έχοντας σαν αρχική δραστηριότητα την παραγωγή και πώληση τετραδίων, γρήγορα επεκτάθηκε σε αναβαθμίσεις του μηχανολογικού εξοπλισμού της με αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου βιβλιοχαρτοπωλείου.

Εκτός όμως από τις διαρκείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και σε ικανότατο εξειδικευμένο προσωπικό, η UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ προχώρησε σε διεθνείς συνεργασίες για την συμπαραγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό καινοτόμων προϊόντων στους τομείς της αρχειοθέτησης και της οργάνωσης γραφείου, της χειροτεχνίας αλλά και των κατασκευών. Οι διεθνείς συνεργασίες, οι ειδικές παραγωγές επιλεγμένων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς αλλά και ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας με νέα προϊόντα είναι το κύριο μέλημα σε συνδυασμό με την έμφαση στην ποιότητα, τις λογικές τιμές και την άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Από το 2015, η UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ στεγάζεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της όπου εκτός από την εργονομική κατασκευή διαθέτουν νέα συστήματα αποθήκευσης και διανομής αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές logistics με ειδικό πρόγραμμα Picking-Packing για την συλλογή και συσκευασία παραγγελιών καθώς και με την εφαρμογή του ISO 9001 total quality για την διασφάλιση άριστων υπηρεσιών.

Κοιτώντας πάντα μπροστά αλλά με σεβασμό στην παράδοση και στις πατροπαράδοτες αξίες, η UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ συνεχίζει μετά από 37 χρόνια με ωριμότητα και γνώση την δημιουργία νέων, ανθρωπίνων πρώτα από όλα, συνεργασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διαρκώς ανανεωμένα προϊόντα αλλά και με οικολογική ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη.

Με την ίδια φιλοσοφία, προχωράμε στο μέλλον με την είσοδο στην εταιρία της νέας γενιάς συνεχιστών της οικογενειακής παράδοσης Κωστή και Φώτη Καραγιάννη που μετά τις σπουδές τους και τη θητεία τους εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ και φέρνουν την νέα πνοή και το όραμα της νιότης σε συνδυασμό με την παράδοση και τις αρχές της εξυπηρέτησης του πελάτη που πάντα ήταν και είναι η προτεραιότητα μας.